Touringcar huren Roeselare

 

Touringcar huren Roeselare

Roeselare is een stad in het westen van België, gelegen in de provincie West-Vlaanderen. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, architectuur en cultuur. Het stadscentrum van Roeselare heeft een charmante sfeer, met geplaveide straten, historische gebouwen en gezellige cafés en restaurants. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Roeselare is het stadhuis, dat dateert uit de 16e eeuw en bekend staat om zijn prachtige architectuur en decoraties. Andere belangrijke historische gebouwen zijn de Sint-Michielskerk en het Kasteel van Rumbeke. De stad heeft ook verschillende musea, waaronder het Museum van de Wielersport, waar de geschiedenis van de Belgische wielersport wordt tentoongesteld. Roeselare heeft ook een bruisende cultuurscene, met verschillende theaters, concertzalen en kunstgalerijen. Bovendien vinden er regelmatig evenementen plaats, zoals de Batjes, een jaarlijks festival met kermis, muziek en straatanimatie.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Evenementen om te bezoeken met touringcarverhuur in Roeselare

Er zijn verschillende bezienswaardigheden en evenementen in Roeselare die ideaal zijn om met een touringcar te bezoeken. 

  1. KOERS museum, of Museum van de Wielersport, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Roeselare en toont de geschiedenis van de Belgische wielersport. Het museum beschikt over een uitgebreide collectie fietsen, kleding en accessoires, evenals memorabilia van bekende wielrenners. Met een touringcar kunt u gemakkelijk het museum bezoeken en genieten van de rijke geschiedenis van het Belgische wielrennen.
  2. Kasteel van Rumbeke: Het Kasteel van Rumbeke is een prachtig 16e-eeuws kasteel, gelegen in een park vlakbij het stadscentrum. Het kasteel is omgeven door grachten en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en architectuur van de streek. 
  3. Batjes: De Batjes is een jaarlijks ‘festival’ dat plaatsvindt in het centrum van Roeselare. Tijdens dit festival zijn er tal van activiteiten, waaronder kermisattracties, live muziek, optredens en markten. Met een touringcar kunt u uw groep gemakkelijk naar dit festival brengen en genieten van de feestelijke sfeer.

Met zoveel bezienswaardigheden en evenementen om uit te kiezen, biedt Roeselare een geweldige bestemming voor groepen die met een touringcar reizen.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Offertes opvragen voor een bus in Roeselare

Gratis en vrijblijvend in één keer meerdere touringcar offertes aanvragen via ikwileengoedkopebushuren.be is snel en simpel geregeld. Om offertes op te vragen dient u het offerteformulier in te vullen dat u op de website kunt vinden. Vervolgens ontvangt u in uw mailbox offertes voor uw reis van verschillende aanbieders. Daarna is het aan u om de touringcarverhuurders te vergelijken en de perfecte offerte uit te zoeken. Bent u op zoek naar vervoer voor een schoolreisje of klassenuitje? Een schoolbus huren is dan de perfecte oplossing. Hier past ongeveer één schoolklas in. Als u met meerdere klassen bent, kunt u een dubbeldekker huren in Roeselare. Het is uiteraard ook mogelijk om een schoolbus of dubbeldekker te huren voor bijvoorbeeld een teamuitje of bedrijfsuitje. Voor vervoer naar feesten is een partybus huren de uitkomst. In deze speciaal omgebouwde touringcar kunt u gezellig een feestje vieren en een drankje drinken aan de bar.