Touringcar huren Zedelgem

 

Touringcar huren Zedelgem

Wilt u een Belgische plaats bezoeken met een touringcar? Bekijk dan eens de gemeente Zedelgem, gelegen bij Brugge. Zedelgem is een gemeente gelegen in de provincie West-Vlaanderen in België. De plaats bestaat uit vier deelgemeenten, namelijk Aartrijke, Loppem, Veldegem en Zedelgem zelf. Het landschap wordt gekenmerkt door uitgestrekte velden, bossen en landbouwgronden. De gemeente heeft een rijke geschiedenis, met als bekendste bezienswaardigheden het kasteel van Loppem en de Sint-Laurentiuskerk in Zedelgem. Een touringcar is perfect vervoer om in één dag meerdere bezienswaardigheden in Zedelgem te bekijken. U kunt snel gratis en vrijblijvend in één keer meerdere touringcar offertes aanvragen via ikwileengoedkopebushuren.be

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Touringcarverhuur in Zedelgem om de gemeente te verkennen

Hoewel Zedelgem een kleine gemeente is, zijn er nog steeds enkele interessante bezienswaardigheden die u kunt bezoeken met een touringcar. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Kasteel van Loppem: Het kasteel van Loppem is een prachtig, neogotisch kasteel uit de 19e eeuw. Het kasteel heeft een prachtig park en tuinen en biedt rondleidingen aan voor bezoekers. In België is dit het enige kasteel waarbij het exterieur en interieur in volledig oorspronkelijk staat zijn. 
  2. Sint-Laurentiuskerk: De Sint-Laurentiuskerk is een indrukwekkend gotisch gebouw in het hart van Zedelgem. De kerk dateert uit de 14e eeuw en heeft een opvallende toren die boven het dorp uitsteekt. Het interieur van de kerk is prachtig met talrijke beelden en schilderijen, evenals een imposant altaar. De Sint-Laurentiuskerk is een belangrijke historische en culturele bezienswaardigheid in Zedelgem die een bezoek waard is.
  3. Brugge: Brugge is een prachtige middeleeuwse stad, op slechts 15 minuten rijden van Zedelgem. Het is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en heeft vele bezienswaardigheden zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Groeningemuseum.
  4. Brouwerijbezoeken: België is beroemd om zijn bier en er zijn veel brouwerijen in de buurt van Zedelgem die u kunt bezoeken, zoals de brouwerij De Halve Maan.

Met een touringcar kunt u deze bezienswaardigheden gemakkelijk bereiken en er een geweldige dagtrip van maken. Vergeet niet om voldoende tijd te plannen voor elk van de attracties en te genieten van de prachtige omgeving van Zedelgem.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Reismogelijkheden via ikwileengoedkopebushuren.be.

Via de website kunt u niet alleen voor touringcars offertes opvragen, maar ook voor andere type bussen. Denk bijvoorbeeld aan een partybus. Een partybus huren doet u wanneer u vervoer zoekt naar bijvoorbeeld een festivals of voor een vrijgezellenfeest. De feestelijk ingerichte bus maakt het mogelijk om alvast in de feeststemming te komen, voordat u op het feest arriveert. Voor schoolreisjes met meerdere klassen en klassenuitjes zijn dubbeldekkers of schoolbussen ideaal. Een schoolbus huren is perfect voor een klassenuitje, hier pas ongeveer één klas in. Voor een schoolreisje met de hele school kunt u het best een dubbeldekker huren in Zedelgem. Hier kunt u ongeveer 3 grote klassen in kwijt.